1. Norway
 2. Nexcare™ Brand
 3. Ytelse
 4. Spør eksperten
Løping

UTFORDRE DEG SELV OG EKSPERTEN VÅR

Vår egen Nexcare™ produktekspert Amy har besvart de vanligste spørsmålene fra Nexcare™ brukerne.

AMY KROHN,
Produktutviklingsspesialist

 • Sykkel

  Hvorfor bør jeg velge Nexcare™?

  Hos Nexcare™ utvikler vi ikke bare førsteklasses plaster og bandasjer bare for å gjøre det. Vi bruker vitenskapen til å finne bedre måter å lege skader på og få folk til å føle seg bra igjen. Det er grunnen til at vi har gjort ledende sykehusprodukter tilgjengelige for deg.


 • Er det ikke slik at sår må holdes tørre for å bli leget?

  Nei. Hvis såret ditt tørker, leges det langsommere, spesielt hvis det danner seg skorpe. Våre vanntette plaster og bandasjer erstatter skorpen og skaper et sunt miljø for leging av såret, samtidig som det slipper inn luft.
   


 • Iskrem

  Hva med formen på plasteret?

  Diamantformen er for å skape en fullstendig 360-graders forsegling rundt hele puteoverflaten. Det skaper en sterkere forsegling og gir bedre beskyttelse mot smuss, bakterier og andre ting.


 • Hvordan kan jeg få plasteret til å sitte bedre?

  Det er enkelt. Pass på at området er rent og fritt for hudprodukter og salver. Våre Nexcare™ plaster med 360-graders forsegling holder seg enkelt på plass.
   


 • Under vann

  Hvordan kan det puste hvis det er vanntett?

  Bra spørsmål! Våre vanntette plaster er produsert med en unik vanntett membran. Denne membranen har mikroskopiske luftehull som er for små til at vannmolekylene kan trenge gjennom, men som slipper inn det legende oksygenet.


 • Hvordan fjerner jeg et plaster uten at det gjør vondt?

  Våre vanntette plastre er faktisk utformet med tanke på å kunne fjernes enkelt. Det er bare å ta tak i en kant og dra det parallelt med huden og vekk fra såret. Det får limet til å gi etter og plasteret løsner uten grimaser eller ynking. Du bør også forsøke våre plastre for følsom hud som er utformet med tanke på å sitte godt, men som kan fjernes smertefritt.


 • Hvorfor er det en hvit ramme rundt det vanntette plastret?

  Papirrammen rundt det vanntette plasteret er for å hjelpe deg med å sette på plasteret uten at det oppstår rynker. Den supertynne filmen tilpasser seg kroppen din slik at den ikke er i veien for dine daglige aktiviteter. Rammen forhindrer at plasteret bretter seg og sørger for at du får en feilfri vanntett forsegling mot huden.
   


 • Amy Krohn

  Hvem er eksperten vår?

  Amy er en av våre egne svært dyktige eksperter. Jobben hennes er å utvikle og teste innovative produkter for deg. Hun lytter og svarer på alle spørsmål og bekymringer og tar dem med til laboratoriet sitt hvor hun jobber med et team av forskere som søker etter bedre behandlingsmetoder. Hun er også skikkelig smart.