1. Norway
 2. Nexcare™ Brand
 3. Ytelse
 4. Polstret beskyttelse

TEKNOLOGI FOR POLSTRET BESKYTTELSE

IKKE NØDVENDIG Å TØRKE AV FØR BANDASJERING

 • Det kan være vanskelig å finne et plaster eller en tape som fester seg på våt hud. Derfor oppfant vi en teknologi som dekker sår enten de er våte eller ei. Denne teknologien for påføring på våt hud holder vann borte fra fuktig hud, slik at du kan sette på plasteret før, under eller etter at du har vært i kontakt med vann. Prøv det i tape- eller plasterform.

 • Tips 1

  1

  Den avanserte, vannavvisende limteknologien fester seg på svett eller fuktig hud, slik at du kan dekke til sår og få umiddelbar beskyttelse før, under eller etter aktiviteter i vann. Svetten føres vekk fra huden og absorberes i limet slik at det ikke påvirker festeevnen til bandasjen.


 • 2

  Innebygde luftlommer i skumbandasjen gir ekstra polstring som gjør det mer komfortabelt og beskytter såret siden det bøyes og strekkes etter kroppens bevegelser.


 • 3

  Dette vanntette plasteret beskytter kutt, skrammer og blemmer og fester seg godt på fuktig hud. Det gir til og med en komfortabel polstring på såre områder og de egner seg perfekt for små badeengler.


 • 4

  Det ligger innebygde mikroskopiske kanaler som holder vannet ute for å beskytte huden mot å skrumpe og bli hvit, samtidig som såret kan puste.


 • 5

  Den samme teknologien finner du også i våre Active bandasjer. De egner seg perfekt for sport, lek i vannet og under varme eller fuktige forhold.